<p>De werkgroep bedankt Jorik Wubbels Foto: Eva Schipper</p>

De werkgroep bedankt Jorik Wubbels Foto: Eva Schipper

Werkgroep Bredevoort Schittert heeft nieuwe sponsoren

BREDEVOORT – Ook dit jaar is de werkgroep van Bredevoort Schittert druk in de weer met de organisatie van het evenement. Om deze werkzaamheden goed te kunnen laten verlopen is de werkgroep op zoek gegaan naar sponsoren. Spar Wubbels, Klein Nibbelink en garage Tiggeloven hebben voor werkkleding gezorgd en zullen in de toekomst gereedschap bekostigen. Woensdag 28 juli ging een deel van de werkgroep langs de bedrijven om ze te bedanken. Als bedankje gaf voorzitter Eddy Klein Entink namens de werkgroep een miniatuurversie van de werkkleding aan de sponsoren. 

Door Eva Schipper

Eddy is ontzettend blij met de sponsoren. “De werkkleding die we voorheen hadden, was versleten en echt toe aan vernieuwing. Van deze drie sponsoren hebben we prachtige kleding gekregen en daar zijn we echt ontzettend blij mee.” Tijdens de bezoeken aan de bedrijven dragen de leden van de werkgroep trots de nieuwe kleren. De sfeer was enthousiast onder de vrijwilligers. 

De werkgroep maakt en organiseert alles rondom het evenement Bredevoort Schittert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van de kassa’s. Het hele jaar door komt de groep op de woensdagavond samen om te werken aan het evenement. Eddy zegt trots: “De schitterende vrouwen bedenken de creatieve ideeën en de mannen werken deze uit.” Ieder jaar komt er vanuit de stichting € 25,- euro vrij om gereedschap te kopen voor de werkgroep. Dit bedrag is eigenlijk te laag om goed materiaal aan te schaffen. Gelukkig heeft de werkgroep door de bijdrage van de sponsoren meer ruimte gekregen. 

In de eerste twee weekenden van september, 2, 3, 4, 9, 10 en 11 september, staat Bredevoort Schittert op de agenda. Afhankelijk van de coronamaatregelen zal later besloten worden in welke vorm het evenement kan doorgaan. Daarvoor liggen er verschillende plannen op tafel. “Wij gaan er vanuit dat het evenement hoe dan ook doorgaat.” Hierover zal later meer bekend worden gemaakt. De donderdagen zijn speciaal bestemd voor mensen die slecht ter been zijn of een andere beperking hebben. Deze mensen kunnen van te voren reserveren. Voor de andere gasten geldt dat zij kaartjes bij de ingang van het evenement kunnen kopen.


bredevoortschittert.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden