'Wallie' poppenkastvoorstelling door Belletje Sterk. Foto: PR
'Wallie' poppenkastvoorstelling door Belletje Sterk. Foto: PR

Poppenkastvoorstelling ‘Wallie’ in Vestingpark Bredevoort

Poppenkastvoorstelling ‘Wallie’ in Vestingpark Bredevoort

BREDEVOORT - Zaterdagmiddag 31 juli kunnen kinderen, focusgroep basisschoolleeftijd 1 en 2, terecht in het prachtige Vestingpark te Bredevoort voor poppentheater WALLIE - Belletje Sterk. Poppentheater Belletje Sterk speelt de vrolijke poppenkastvoorstelling ‘Wallie’. 

In dit echte strandverhaal woont Boy, samen met zijn vader, in een vissershuisje op het strand. Zijn vader gaat iedere dag naar zee om vis te vangen. Wanneer Boy zijn vader uitzwaait vindt hij een Toverboek op het strand. Wallie is een leuke voorstelling over de vriendschap tussen een jongetje en een walvis. 

Deze voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek ‘De kleine walvis’ van Benji Davies. Na de voorstelling is er ook nog iets te knutselen. De voorstelling start om 13.30 uur, kinderen zijn een half uur voor aanvang welkom. 

De organisatie ligt in handen van Talentverbinder Richard Jongetjes in samenwerking met speeltuinvereniging de Ossenkop. Het geheel wordt ondersteund door de organisaties Bredevoort Schittert, Bredevoorts belang en Boutique hotel & brasserie de Heerlyckheid. Bij de laatste kunnen de ouders eventueel lekker op het terras zitten voor een kop koffie of wat anders. 

Voor info en aanmelding check www.vitaalbad.nl De voorstelling duurt ongeveer een uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden