<p>De bieb in Aalten is gesloten. Foto PR</p>

De bieb in Aalten is gesloten. Foto PR

Bibliotheek Aalten gesloten

Bibliotheek Aalten gesloten

AALTEN - Sinds zaterdag 17 juli is de Bibliotheek Aalten aan de Hogestraat gesloten en is de verhuizing naar de nieuwe locatie aan het Lage Blik gestart. Eind augustus gaat hier de Bibliotheek weer open. Het meubilair in de Bibliotheek Aalten gaat niet mee naar de nieuwe locatie. 

Meubilair 
Mensen die geïnteresseerd zijn in kantoormeubilair, een boekenkast, tafel, stoel of iets dergelijks uit de Bibliotheek kunnen een e-mail naar kantooraalten@achterhoeksepoort.nl sturen. Met vermelding om welk meubelstuk het gaat. De Bibliotheek neemt dan contact op over de mogelijkheden en wanneer het gewenste meubilair eventueel opgehaald kan worden. Dit zal waarschijnlijk medio augustus zijn.

Openingstijden andere bibliotheken
Nu de is, kan men gemaakte reserveringen ophalen in de Bibliotheek Dinxperlo aan de Nieuwstraat 47. De Bibliotheek Dinxperlo is van maandag 19 juli tot en met zondag 29 augustus geopend op maandag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur. Voor het lenen en retourneren van materialen, kan de klant ook bij de vestigingen in Gendringen, Terborg, Ulft en Varsseveld terecht. Tijdens de zomervakantie zijn de bibliotheken beperkter geopend dus is het handig om voorafgaand aan een bezoek de actuele openingstijden te checken op de website.


achterhoeksepoort.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden