<p>Leuke kleding bij Mooi voor Nop. Foto: Collectie Mooi voor Nop</p>

Leuke kleding bij Mooi voor Nop. Foto: Collectie Mooi voor Nop

Mooi voor Nop en Doorgeefhuis tijdens schoolvakantie open

AALTEN - ‘Mooi voor Nop’ en het ‘Doorgeefhuis’, gevestigd in het ontmoetingscentrum De Dam aan de Damstraat 4i, zijn tijdens de schoolvakantie gewoon open. De openingstijd is elke zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. Tevens is er nu de mogelijkheid om samen met vriendinnen of buurvrouwen een afspraak te maken om gezellig dameskleding te ruilen, dit kan ook op een avond.

Wekelijks kan er bij Mooi voor Nop, eigentijdse, schone en hele dameskleding geruild worden. Men mag maximaal vijf kledingstukken inbrengen. Nadat de kleding is nagezien door de vrijwilligers wordt er een bon uitgeschreven met het aantal kledingstukken die uit de winkel gekozen mogen worden. Wie niet gelijk kan slagen, mag de bon ook later inleveren. De bon is één jaar geldig. Er wordt nu alleen zomerkleding ingenomen en geruild. Daarnaast hoeft de klant natuurlijk niet altijd iets te ruilen. Goede draagbare dameskleding doneren mag ook. De dameskledingruil is voor iedereen, ook voor jonge meisjes is er volop keus. Mooi voor Nop wordt ondersteund door Figulus Welzijn.

Niet alleen Mooi voor Nop is op deze locatie gevestigd, ook stichting Doorgeefhuis Maria is daar te vinden. Het doorgeefhuis verkoopt allerhande leuke, handige en bruikbare spullen voor een klein bedrag. Het is een interessante plek om eens leuk rond te snuffelen, er is altijd iets verrassends te vinden. Ook hier geldt, de klant hoeft niet altijd iets te kopen, kleine allerhande spulletjes doneren mag ook. Met de opbrengst uit de verkoop wordt maandelijks een meisje in Thailand via Compassion Nederland gesponsord. Recentelijk heeft de stichting een braillemachine en blindenwandelstokken gesponsord aan een blindenschool in Malawi.


mooivoornop@gmail.com
Tel; 0543-477111

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden