Afbeelding
Foto: PR

Kinderauto’s als verjaardagscadeau voor je kind

Partnerbijdrage

Is je kind bijna jarig en overweeg je om een kinderauto te kopen? Misschien zit er nog wat twijfel of het wel geschikt is voor je kind. Het is een leuke gadget waar je kind sowieso blij mee zal zijn namelijk! Een kinderauto halen voor je kind heeft veel voordelen, wij hebben de voordelen hiervan op een rijtje gezet.

Redenen om een kinderauto te kopen

Je kind krijgt een betere motoriek! Een kind ontwikkelt natuurlijk al zijn of haar motoriek, maar door je kind van jongs af aan al te laten sturen, leert je kind al snel veel meer! Het is een ideale manier om al wat meer bij te brengen. Je kind leert meer over het eigen kunnen, maar leert ook goed kijken waar hij of zij naartoe gaat. Je zult zien dat je kind het snel onder de knie zal hebben!

Bestuurbaar van een afstand

Misschien ben je bang dat je kind de bocht uitvliegt. Het voordeel van de kinderauto is dat deze in principe op afstand te besturen is. Zo ben jij dus in control, letterlijk! Je kind hoeft dan alleen nog maar de juiste kant op te sturen. En zie je het fout gaan? Dan stop je de auto gewoon zelf! Zo hoef je niet bang te zijn dat je kind bijvoorbeeld de straat zomaar opschiet. Het is handig om heel langzaam te beginnen, zodat je kind kan wennen aan een rijdend voertuig, je hebt het helemaal zelf in de hand.

Leuk cadeau

Het is gewoon een heel leuk cadeau! Het staat heel schattig, een kind in een auto. Je hebt tegenwoordig allerlei modellen voor de kleintjes. Laat ze rondrijden in een dikke Mercedes of Porsche bijvoorbeeld. Hoe schattig is dat? Helemaal leuk om deze op de verjaardag te geven, het is de kers op de taart.

Veel opties

Als je overweegt om een kinderauto aan te schaffen, laat je dan goed informeren. Je hebt tal van opties! Welk ontwerp neem je? Een cabrio of station? En hoe hard mag ‘ie eigenlijk gaan. Het is handig om voor de 12V te gaan. Als je voor auto’s daaronder gaat, dan heeft ie veel minder kracht en zul je kind bijvoorbeeld bijna niet vooruit kunnen komen op grof gras. Laat je van tevoren goed informeren bij een specialist op het gebied van kinderauto’s. Kijk bijvoorbeeld op de website van Carkiddo.

Dan kun je namelijk ook even een kijkje nemen in de showroom voordat je een beslissing neemt. Mocht je eigen auto te klein zijn om de kinderauto mee te nemen, geen zorgen, de verzendkosten zijn gratis! Zo staat in no-time de auto voor je mini voor de deur. Laat het oefenen maar beginnen! Mocht je meerdere kinderen hebben, kun je ook overwegen om een auto voor twee personen te nemen. Dan heb je wel wat minder keuze, maar wel minder ruzie thuis! Kijk wat voor jouw kind of kinderen geschikt is.

Dit artikel wordt u aangeboden door CarKiddo. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant