Kindervoorstelling bij De Ahof

Algemeen

AALTEN – Woensdag 19 mei is er een kindervoorstelling in het openluchttheater bij kinderboerderij De Ahof in Aalten. De entree is gratis en alleen kinderen zijn welkom.

De organisatoren hebben Frans Hakkemars gevraagd om te komen. Frans is een professionele poppenspeler, die naar de Ahof komt met een traditionele handpoppenkast in een modern jasje, op een slagersfiets, en met accordeonmuziek.

Willem Alexander en Maxima komen op bezoek, maar Willem Alexander durft zijn gezicht niet te laten zien, want hij is zijn kroon kwijt. Pas als Jan Klaassen ontdekt dat zijn fiets óók is gestolen, besluit hij op boevenjacht te gaan. Katrijn weet de boef op heterdaad te betrappen en als de kroon weer terecht is kunnen Koning Willem Alexander en Koningin Maxima vorstelijk onthaald worden.

Alle kinderen van circa vier tot acht jaar zijn welkom, als zij zich aanmelden via www.Vitaalbad.nl. Kinderboerderij de Ahof aan de Polstraat 9 opent om 14.00 uur de poorten en om half drie start de voorstelling. De voorstelling duurt iets langer dan een uur. Dus de middag duurt tot 16.00 uur. Iedereen houdt zich aan de coronamatregelingen die gelden. Voor vragen kan men mailen naar m.stronks@figulus-welzijn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant