Foto: PR

Oprolbaar windscherm kopen voor schaduw, koelte en privacy

Als er één product geweest is dat zeer populair geworden is het afgelopen jaar, dan is dat het oprolbare windscherm. In 2020 hebben we steeds meer mensen gezien die kozen voor windschermen die oprolbaar waren. Het marktaanbod is dan ook aanzienlijk breder geworden, waarmee het makkelijk geworden is om een passende variant te vinden voor elke woning en elke tuin. Ook ondernemers kozen voor deze windschermen; voor de terrassen, maar ook om de privacy te verhogen.

Waarom zijn uitgerekend de oprolbare windschermen zo populair geworden en wat biedt het oprolbaar windscherm meer dan alleen luwte zodat je uit de wind kunt zitten?

De aantrekkingskracht van het oprolbaar windscherm

Het oprolbaar windscherm is precies wat de naam doet vermoeden. Het is een windscherm dat opgerold kan worden. Bij een windscherm denken we vooral aan een scherm dat opgezet kan worden om uit de wind te zitten. Kwalitatieve windschermen kunnen echter voor veel meer ingezet worden dan alleen windluwte. Wist je bijvoorbeeld dat er modellen zijn die extra privacy bieden, omdat zij niet volledig transparant zijn? Andere modellen zijn juist wel volledig doorzichtig. Praktisch wanneer je het uitzicht wilt behouden, bijvoorbeeld over het Markermeer.

De oprolbare windschermen zijn bijzonder populair geworden omdat zij gemakkelijk te gebruiken zijn, en net zo makkelijk weer opgeborgen kunnen worden. Luxere modellen worden met een complete cassette geleverd, zodat het ook nog eens zeer eenvoudig te gebruiken is én de levensduur van deze modellen geoptimaliseerd wordt.

Tel hier het veelzijdige aanbod bij op, met uiteenlopende producten, afmetingen en kleuren, en het is direct duidelijk waarom de oprolbare windschermen een succes geworden zijn onder particulieren en ondernemers. Zeker wanneer je weet dat de windschermen ook op maat gemaakt kunnen worden, zodat zij bij elke situatie, tuin of bedrijf passen.

Heb jij een windscherm nodig dat oprolbaar is?

Ben je op zoek naar een manier om fijner buiten te kunnen zitten, maar wil je niet direct vastzitten aan permanente mogelijkheden? Wil je bijvoorbeeld ook makkelijk aanpassingen kunnen doen aan je terras? Wil je tegelijkertijd kwalitatieve oplossingen kiezen, omdat je wel comfort en gemak wilt? Dan is een oprolbaar windscherm een perfecte optie. Het is een kwestie van het monteren of voorbereiden van het windscherm en je kunt er vervolgens direct gebruik van maken.

Heb je een apart terras en zoek je een scherm waarmee je uit de wind kunt zitten, maar zou dit scherm niet in je zicht staan wanneer je binnen zit en ben je niet zozeer van plan om binnen korte tijd aanpassingen te doen? Dan kun je ook kiezen voor een permanent en vast windscherm. Gaat het echter om de kosten voor de windschermen? Dan is het verstandig om de oplossingen eerst eens naast elkaar te leggen. Een oprolbaar windscherm biedt namelijk ook in dat geval meer gemak en comfort en zoveel hoger zijn de kosten meestal niet. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Trendo Externo. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden