Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem

AALTEN - Speciaal voor ondernemers hebben gemeente Aalten en gemeente Doetinchem in samenwerking met Laborijn het Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem opgericht. Door de krachten te bundelen kunnen ondernemers uit Aalten en Doetinchem nu bij één loket terecht met al hun vragen en voor ondersteuning.

Zeker in deze tijd, waarin ondernemers het al moeilijk hebben, kan het soms lastig zijn om te achterhalen op welke ondersteuning er recht is, hoe daar aanspraak op gemaakt kan worden en waar men met vragen terecht kan. Ondernemers kunnen bij het Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem terecht met vragen over hun situatie en de mogelijkheden die er voor hen vanuit de regelingen en voorzieningen zijn. Naast financiële regelingen, zoals de Bbz, de Tozo en de TONK, advies en begeleiding bij een doorstart of beëindiging van een bedrijf, biedt het steunpunt hulp bij schulden en heroriëntatie. De hulp is kosteloos en vrijblijvend.

Het Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem is bereikbaar op 0314 654 656 (op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur, op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur).

Op de websites van gemeente Aalten, gemeente Doetinchem en Laborijn staat alle informatie over het Ondernemerssteunpunt Aalten Doetinchem.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden