Allerlei heerlijke gerechtjes worden geserveerd. Foto: PR
Allerlei heerlijke gerechtjes worden geserveerd. Foto: PR

Achterhoek Foodrally op Koningsdag

VRAGENDER - Op dinsdag 27 april is er een speciale Koningsdag-editie van de Achterhoek Foodrally. De deelnemers volgen in hun eigen auto een route door het prachtige Achterhoekse landschap, waarbij ze onderweg een heerlijke zesgangen-proeverij krijgen bij de verschillende sfeervol ingerichte foodstops.

Na een succesvolle en volledig uitverkochte winterse editie tijdens de paasdagen is er nu weer een nieuwe route met wederom te gekke foodstops. De gerechtjes worden geheel corona-proof geserveerd in passende verpakking. De asperges ontbreken niet tijdens deze rally.

De deelnemers starten en eindigen in Vragender bij restaurant Beneman. Deelnemers kunnen kiezen uit diverse tijdsvakken om te starten. Zodra men heeft ingecheckt begint men aan de circa drie en een half uur durende route.

Onderweg krijgen de deelnemers een heerlijke diner-proeverij van zes gangen voorgeschoteld bij de verschillende foodstops. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er speciaal kidsmenu. Iedereen kan gewoon met de eigen auto meedoen, maar met een leuke cabrio, klassieker, een rallyauto of zelfs een legertruck is het natuurlijk nog leuker. En: wie in een zo origineel mogelijke Koningsdag-outfit komt, maakt kans op een te gekke prijs.

Tickets reserveren kan via achterhoekfoodrally.eventgoose.com .


zie www.achterhoekfoodrally.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden