Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Achterhoek Foodrally op Tweede Paasdag

Algemeen

REGIO - Vijf regionale horecaondernemers nemen deel aan de Achterhoekse Foodrally op maandag 5 april. Deze Foodrally is een leuk familie-uitje voor de Tweede Paasdag en is geschikt voor de hele familie. De tocht duurt circa 2,5 uur en reserveren is noodzakelijk.

De deelnemers volgen in eigen auto een auto-puzzelroute door het prachtige Achterhoekse landschap, waarbij ze onderweg een zes gangen-proeverij krijgen bij de verschillende sfeervol ingerichte foodstops. De gerechtjes worden geheel corona-proof in disposables geserveerd.

De deelnemers starten in Vragender bij restaurant Beneman met een voorgerecht, vervolgens krijgen ze een soepje bij familierestaurant ’t Noorden en vervolgen ze de route naar Lev by Mike voor een tussengerecht. Het hoofdgerecht wordt in Twente geserveerd bij Grand Café de Klok waarna de tocht verder gaat naar IJsboerderij ’t Dommerholt voor het toetje. De laatste gang wordt dan weer in Vragender geserveerd.

Starten kan tussen 11.30 – 15.30 uur in tijdsblokken van een half uur. Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een speciaal kids-menu. Voor meer info en reserveren zie www.achterhoekfoodrally.nl. Meerdere data volgen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant