Dorcaswinkel Aalten weer beperkt open

Dorcaswinkel Aalten weer beperkt open

AALTEN - Binnen de door de regering aangekondigde regels voor winkels acht het bestuur van de Dorcaswinkel Aalten het mogelijk en verantwoord de Dorcaswinkel weer beperkt te openen. Natuurlijk zo veilig mogelijk en met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen.

Dit betekent: heropening op donderdag 4 maart; vervolgens is de winkel open van dinsdag tot en met zaterdag, dus meer dagen dan gebruikelijk. De winkel is open van 9.30 tot 15.30 uur. Klanten worden alleen toegelaten wanneer zij een telefonische afspraak hebben gemaakt om de winkel te bezoeken (minimaal 15 minuten, maximaal 45 minuten). Klanten worden verzocht alleen te komen en gericht te winkelen. Men moet helaas een gezelligheidsbezoek nog even uitstellen. Bezorgen van gekochte artikelen is mogelijk in overleg met het daghoofd.

Men start ook beperkt met de inname van goederen. De inname van goederen is alleen mogelijke na een telefonische afspraak. DWA bepaalt per dag de tijd wanneer goederen ingeleverd kunnen worden. Voor vragen en afspraken kan men 0543 537458 te bellen. Het bestuur van DWA stelt: "Wij willen heel graag weer starten om onze klanten ter wille te zijn en te werken voor de mensen die onze hulp zo hard nodig hebben, zeker in deze corona-tijd!"

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden