CDA-Kamerlid Jaco Geurts in gesprek met de Achterhoek

ACHTERHOEK - In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen gaan drie CDA-Kamerleden in gesprek met lokale bestuurders over Achterhoekse thema’s, hoe die verbinden aan de landelijke politiek en het verkiezingsprogramma van het CDA. Op vrijdag 5 maart vindt het derde gesprek plaats met de Gelderse kandidaat Jaco Geurts.

Jaco is momenteel Kamerlid voor het CDA en de eerste woordvoerder op de terreinen Landbouw, Natuur en Voedingskwaliteit (plattelandsbeleid, stikstof, krimp), Infrastructuur & Waterstaat (water). Het gesprek start om 19.00 uur. Vanuit CDA Aalten-Dinxperlo en CDA Winterswijk zullen wethouder Ted Kok en gemeenteraadslid Wim Elferdink de gesprekspartners zijn. Al eerder waren de Kamerleden Pieter Omtzigt en Evert-Jan Slootweg te gast. Deze drie livestreams zijn georganiseerd door CDA Winterswijk, CDA Aalten-Dinxperlo en CDA regio Achterhoek.

De gesprekken zijn via een livestream te volgen op www.onlineliveevent.nl/cda . Tijdens het gesprek kunnen vragen gestuurd worden. In de livestream wordt bekend gemaakt hoe dat gaat. Iedereen is van harte welkom om deze digitale bijeenkomst te volgen. Vooraf kunnen er vragen gemaild worden naar cda-livestream@outlook.com .

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden