Winterwonderland op ’t Meihuus | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
't Meihuus in wintertooi. Foto: PR
't Meihuus in wintertooi. Foto: PR

Winterwonderland op ’t Meihuus

BREEDENBROEK - Vele bezoekers kennen de tuin van 't Meihuus aan de Terborgseweg in Breedenbroek van hun bezoeken in lente-, zomer- en herfstsfeer. Bezoekers vroegen wel eens aan de familie Duitshof: “Hoe mooi moet deze tuin zijn in winterbeeld! Stellen jullie de tuin in de winter ook nog open?" Het antwoord luidde: "Nee, maar wel zijn er op 9 februari opnames gemaakt door de filmploeg van BinnensteBuiten. Koning Winter liet zich zien met vorst, een deken van sneeuw met op deze dag een toegift van de zon. Het was een mooie belevenis met een leuke gezellige filmploeg."

Zo is iedereen die dat wil, nu de gelegenheid om de tuin in wintersfeer te bekijken en wel op dinsdag 2 maart via het KRO-NCRV-programma BinnnensteBuiten op NPO 2 vanaf 18.50 uur. Via de website van BinnensteBuiten zijn de opnamen daarna ook nog terug te kijken.

Er moet nog veel werk verricht worden voordat de tuin weer is te bezoeken. De Open Tuin Zondagen zijn komend jaar voor het laatst, wel blijft de tuin te bezoeken voor groepen vanaf tien personen, op afspraak vooraf. De data van de opentuinzondagen in 2021 zijn 16 mei, 13 juni, 4 juli, 1 augustus en in september op een nog nader te bepalen dag.


binnenstebuiten.kro-ncrv.nl

www.meihuus.nl

Facebook: Landschappelijke Tuin Meihuus

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden