Notaris te gast bij Café Doodgewoon | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit

Notaris te gast bij Café Doodgewoon

REGIO - Tijdens de eerstvolgende editie van Café Doodgewoon op donderdag 11 februari is het thema: ‘De notaris legt uit’. De online uitleg start om 14.30 uur en duurt tot 15.45 uur. Mensen die zich hebben aangemeld, krijgen een link gestuurd. Aanmelden kan telefonisch tussen 9 en 15 uur, via tel: 0544- 82 00 00 of via email: info@vithulpbijmantelzorg.nl

Tijdens deze online bijeenkomst van Café Doodgewoon komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde: Wat houdt een levenstestament in en hoe wordt dit opgesteld? Wat is het verschil met een testament? Wat houdt erfrecht in? Waarom is het notarieel regelen van wensen belangrijk? Maar ook antwoord op vragen als: Wat gebeurt er als iemand een zwaar ongeluk krijgt, ernstig ziek wordt of te maken krijgt met dementie? Wie kan en mag dan iemands wensen op medisch gebied kenbaar maken aan de behandelend arts? Wie kan en mag dan zaken regelen voor eventuele opname in een geschikt verpleeghuis of passende particuliere zorg? Wie kan en mag uw financiële zaken regelen of vermogen beheren?

Er is ook online volop ruimte om vragen te stellen aan de notaris. Gastspreker: Mw. Marianne Peters-van Ruler en Roerdink &Stevelink Notarissen. Meer informatie: Anna Kempe coördinator Netwerk Palliatieve Zorg Achterhoek 06-2001 7978.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden