Kasper Hofs eerste baby van dorp Aalten | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
<p>De vertegenwoordigers van de ondernemers overhandigen alle cadeaus. Foto: PR</p>

De vertegenwoordigers van de ondernemers overhandigen alle cadeaus. Foto: PR

Kasper Hofs eerste baby van dorp Aalten

AALTEN - Op zondag 3 januari om 21.58 uur werd Kasper Hofs geboren. Daarmee is hij de eerste baby van het dorp Aalten, hoewel hij is geboren in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Hij woont namelijk aan de Polstraat in Aalten. Kasper is het eerste kind en dus de stamhouder van Jorik en Monica Hofs-Stevens.

Ruim een week na de geboorte gaat het prima met de jonge Aaltenaar. Zijn vader vertelt trots: “Hij slaapt goed, hij drinkt goed en groeit goed, dus dat is heel fijn.” Zijn moeder vertelt dat het ook met haar - na weliswaar een zware bevalling - prima gaat. Jorik en Monica waren uitgerekend op 1 januari. Kasper heeft hen dus twee dagen laten wachten. “Maar dat vinden we niet zo erg hoor. Kaspers verjaardag zal nu zeker niet ‘ondersneeuwen’ doordat iedereen bezig is met Nieuwjaarswensen. Dat vinden we eigenlijk best fijn”, zegt Jorik.

Een baby verandert het leven van ouders, en dat geldt zeker voor Jorik. “Ik zou op 4 januari, na gewerkt te hebben bij Gleis, beginnen aan de opleiding tot keurmeester. Dat is nu even een beetje uitgesteld.” Voorlopig genieten Monica - parttime werkzaam in de zorg voor mensen met een beperking - en Jorik van het zwangerschapsverlof respectievelijk ouderschapsverlof, en van hun zoon Kasper.

Namens de deelnemende Aaltense ondernemers werd zaterdag een mooi cadeaupakket aangeboden, uiteraard mèt de traditionele krentenwegge, aan Kasper en zijn ouders.

“We zijn een beetje overdonderd door de hoeveelheid cadeaus! We zijn jullie echt heel erg dankbaar! Ook dat alle ondernemers, ondanks de lockdown, toch zo vrijgevig zijn! Ontzettend bedankt! Kasper was ook een beetje overdonderd, wat is te zien op de foto!”, aldus Jorik en Monica Hofs.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden