Achterhoekse foodblog over koken met een Nederlandse twist | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit

Achterhoekse foodblog over koken met een Nederlandse twist

AALTEN - Sinds kort zijn Hans en Thijs Ouwens begonnen met het maken van de foodblog 'Dutchlicious'. Vader en zoon geven in deze foodblog een Nederlandse twist aan gerechten uit de hele wereld. Nu we in coronatijd niet tot nauwelijks uit eten kunnen is het dé tijd om zelf de keuken in te duiken. Hans was altijd al veel in keuken te vinden en wat is er nu leuker dan in coronatijd een foodblog te beginnen en mensen te inspireren?

Hans en Thijs proberen mensen te inspireren door te goochelen met traditionele keukens. “Er zijn zoveel goede producten te koop in Nederland, we willen mensen wegwijs maken in de smaken van de wereld maar wel met een Nederlandse twist”, zegt Hans. Thijs vult aan: “Mensen hebben het heel vaak over mooi eten, daar geloven wij niet in. Eten moet lekker zijn en ja natuurlijk mag het er ook leuk uit zien, maar de smaak is het belangrijkst”.

De eerste video staat inmiddels online en de twee krijgen veel enthousiaste reacties. De kookvideo’s zijn verre van traditioneel maar nemen je echt mee in het verhaal van het gerecht. De eerste video gaat over de Nederlandse hutspot. “En nee, dan hebben we het niet over de stamppot wortelen zoals we het nu kennen, maar de echte traditionele hutspot van vroeger. Nieuwsgierig geworden? Volg dan onze foodblog en laat je inspireren”, aldus Hans en Thijs.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden