Mama Café online

AALTEN - Bij elkaar zitten in de bibliotheek kan nu even niet en de Bibliotheek Achterhoekse Poort en Yunio houden daarom het Mama Café Aalten op woensdag 13 januari weer online.

Het Mama Café Aalten is een plek waar ouders met jonge kinderen van 0 tot 4 jaar elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en inspiratie kunnen opdoen met betrekking tot de opvoeding van kinderen en ouderschap. Tijdens deze bijeenkomst staat het Prentenboek van het Jaar centraal: ‘Coco kan het!’.

Voor Coco, het liefste babyvogeltje van het bos, is het tijd om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen of zijn al uitgevlogen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, zou ze ook nieuwe vriendjes kunnen maken en samen met hen mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan? Gelukkig heeft Coco een wijze moeder die haar precies het zetje geeft dat ze nodig heeft.

In het Mama Café wordt het verhaal van Coco voorgelezen en bezongen en komt er een leuke knutseltip voorbij. Ook gaat het gesprek over het belang van voorlezen. Het online uurtje is interactief, dus vragen stellen kan ook nog steeds. Het wordt een gezellig koffiemoment waarin de volwassenen elkaar even kunnen zien en spreken en de kinderen kunnen luisteren naar een verhaaltje en een liedje. Wil je ook met je kindje aansluiten? Het online Mama Café opent op 13 januari om 10.00 uur. Kijk voor meer informatie en de link naar de online bijeenkomst in de Activiteitenkalender op de website.

achterhoeksepoort.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden