<p>Het volgeplante Heurns Veld. Foto: Frank Vinkenvleugel</p>

Het volgeplante Heurns Veld. Foto: Frank Vinkenvleugel

video

Stem op Nieuw Heurns Veld

DE HEURNE - Het Heurns veld doet mee met Kern met Pit van KNHM Foundation en is als één van de vijf succesvolle projecten van 2020 genomineerd voor de Gelderse Kern met Pit prijs. Indien die prijs wordt gewonnen, dan levert dat behalve erkenning en de eer een prijs op van € 1.500 vrij te besteden aan/voor het veld. En dat kan het Heurns Veld goed gebruiken.

Het kinderbestuur heeft al een fantastische bijdrage geleverd. Ze hebben met behulp van een vijftien- en negentienjarige zelf een promotiefilmpje gemaakt.

Het winnen van de Gelderse prijs zou voor de kinderen en de vele andere betrokken vrijwilligers de kers op de taart zijn van een voorbeeldige samenwerking tussen gemeente en bewoners.

Om de prijs te winnen is men voor 50 % afhankelijk van het oordeel van een jury en voor 50 % van het aantal publieksstemmen dat op het Heurns Veld is uitgebracht. Stemmen kan via www.kernmetpit.nl vervolgens aanklikken ‘Stem hier op je favoriete project’. Daarna op het formulier je mailadres invullen en op Gelderland klikken, tenslotte het Nieuw Heurns Veld aanvinken en klikken op verzenden. Er kan hier gestemd worden tot 18 januari. 

Bron: website Heurns Belang

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden