Leidinggeven kun je leren

DOC ontwikkelt een serie opleidingstrajecten, speciaal voor talenten in de regio. Daarbij hebben we ons laten inspireren door vragen vanuit het bedrijfsleven en ervaringen van deelnemers in de afgelopen jaren.

De opleiding Leidinggeven is voor medewerkers met een aantal jaren werkervaring die door willen stromen naar een functie met meer verantwoordelijkheid en die niet bang zijn voor een stevige opleiding.

In deze opleiding koppelt de deelnemer aan de hand van opdrachten en cases de theorie aan de dagelijkse praktijk. Deze opzet maakt de opleidingen levendig en waardevol. Een reflectieverslag en visieverslag zorgen voor de borging waarna de opleiding afgerond wordt met een kwalificerend eindgesprek. Tijdens de lessen geeft de docent volop de gelegenheid om ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen, waarvan je héél veel leert.

De opleiding Van werkvloer naar Leidinggevende is een middag/avondopleiding. Je gaat 1 dag in de twee weken naar school. De hele opleiding bestaat uit 6 modules die verdeeld zijn over 20 lesdagen.

Wil je meer weten, kijk dan op www.doc.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door DOC Opleiding & Training. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden