Afbeelding

Geen last van schaarste bij Auto Venderbosch

Achterhoek Auto

In 2020 heeft een recordaantal Nederlanders gekozen voor een gebruikte auto. Ook bij Auto Service Venderbosch hebben ze de ongekende populariteit van occasions mogen ervaren. Toch bevat ook de actuele voorraad uitsluitend frisse kwaliteitsoccasions. Luuk Hendriksen van Auto Service Venderbosch legt uit hoe dat kan.

Het autobedrijf uit Halle behoorde al eens tot de 10 beste universele autobedrijven van Nederland. Dit jaar beoordeelden 246 klanten Auto Service Venderbosch bovendien met een 9.5. Terwijl de totaalscore op Klantenvertellen.nl na ruim 2100 recensies een 9 is. “We zijn heel trots op onze goede beoordelingen. We merken ook dat deze recensies een belangrijke graadmeter zijn voor nieuwe klanten.”

Auto Service Venderbosch gaat zowel bij de verkoop van een auto als in de werkplaats voor het opbouwen van een langdurige relatie. Daarbij hoort kwaliteit, openheid, transparantie, eerlijke prijzen en ook: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. “Zo gaan we met onze klanten om, maar diezelfde normen en waarden hanteren we ook bij ons netwerk van leveranciers.”

De beste auto’s
Zo heeft Auto Service Venderbosch het verschil kunnen maken in deze tijden van corona. Waar andere bedrijven te maken kregen met een schaarste aan auto’s, bleef in Halle het aanbod gevarieerd en van hoge kwaliteit. Luuk Hendriksen: “Onze leveranciers doen graag zaken met ons. We kregen de mogelijkheid om de beste auto’s te kiezen. Waarmee wij onze klanten dan weer blij hebben kunnen maken.”

De voorraad aan de Dorpsstraat 2 bevat exclusieve modellen, maar ook veel populaire merken en modellen in de prijsklasse tot 15.000 euro. Kwaliteit, lage kilometerstanden en een sluitende historie zijn hierbij altijd de rode draad. Dit geldt ook voor een categorie auto’s die snel aan populariteit stijgt: de elektrische auto. “In combinatie met de subsidieregeling kan dit zeer interessant zijn”, besluit Luuk Hendriksen. (BJK)

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant