Afbeelding: AFM
Afbeelding: AFM

AFM Hulp Week Update

Algemeen

AALTEN - De AFM Hulp Week 2020 staat voor het grootste deel in de steigers. Er zijn heel veel Top 10-lijstjes binnen gekomen van participanten van deze actieweek, waardoor het een gevarieerde muzikale belevenis zal worden vanaf donderdag 17 december. Bijna 50 wensen zullen gedurende die week vervuld gaan worden en er zijn ook een aantal evenementen bedacht. Zo gaat er een plantenactie gaan plaatsvinden, zijn er optredens van acts in de studio en is het het ruilspel bedacht. Aan dit ruilspel kan iedereen meedoen. AFM begint met een klein promotiepakketje en ze hopen dat dit pakketje geruild wordt tegen iets groter, dat op zijn beurt ook weer geruild kan gaan worden tegen nog iets groter. Op de slotdag, woensdag 23 december, zal gekeken worden wat AFM met het product kan doen, dat op die dag in bezit van AFM is. Veilen, weggeven, afhankelijk van wat het is.

Een andere activiteit is de AFM Hulp Week Speurtocht is samenwerking met Primera, waarbij elke dag een speurtocht is uitgezet, waarmee een mooie prijs te winnen valt.

Op zondag 20 december zal voor de tweede keer de Radiobingo te horen zijn, met dezelfde presentatoren als vorig jaar, Anita de Goede en Hans Westrum, geflankeerd door Maarten ter Horst en Lenie Westrum. Kaartverkoop zal op dinsdag 1 december beginnen en de bingokaarten á € 5,00 zijn te koop bij Spar Wubbels in Bredevoort, Peter’s Specialiteiten in Dinxperlo en Primera, cafetaria De Admiraal en de studio van AFM in Aalten. Prijzen die te winnen zijn, zijn onder andere een dinerbon bij Suzie’s Farm, bonnen van cafetaria De Admiraal, een verrassingstas van Stoer Wonen en nog veel meer.

Op 1 december is de online veiling gestart, waarbij iedereen via de website van AFM kunt bieden op 17 prachtige, uiteenlopende kavels. Onder andere een VIP arrangement voor een wedstrijd van De Graafschap, prachtige schilderijen van Art By Vera en fabiolahelming.nl, een handgemaakt sieraad van Van Eerden Juwelier & Goudsmid, een lamp van WelApart en nog veel meer. Er kan geboden worden tot en met 22 december.

Check voor een andere veiling die van Dorcas Aalten. Zij hebben een aantal producten verzameld in de speciale AFM-etalage en daar kan ook op geboden worden. Ook die opbrengst komt ten goede aan de AFM Hulp Week.

Meer informatie is te lezen op www.aladnafm.nl of aan te vragen via actie@aladnafm.nl.

Agenda van de actieweek van 17 tot en met 23 december
- Voorverkoop bingokaarten voor de Radiobingo tot zaterdag 19 december, AFM-studio tot 20 december 17.00 uur
- De online veiling www.aladnafm.nl/veiling
- 17 december tussen 12.00 en 13.00 uur: start van de AFM Hulp Week met burgemeester Anton Stapelkamp
- 17 december start van het ruilspel en de eerste AFM Hulp Week Speurtocht
- 20 december Radiobingo
- Elke avond een radio optreden van regionale acts, zoals Bøling, The East, Evert & Denise, Mizstic en The Young River.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant