De Tompoucen-drive-through op Bevrijdingsdag. Foto: PR

De Tompoucen-drive-through op Bevrijdingsdag. Foto: PR

Iets Anders Makelaars deelt gratis oliebollen uit

Algemeen

AALTEN - Op zaterdag 12 december deelt Iets Anders Makelaars verse oliebollen uit. Iedereen die op die dag tussen 16.00 en 17.00 uur in de Landstraat in Aalten naar beneden rijdt (vanaf de Lichtenvoordsestraatweg) treft ter hoogte van het kantoor van Iets Anders Makelaars de drive-through. Hier ontvangt men per auto een tas met vijf gratis oliebollen.

Ook zitten er in de tas kortingsacties van diverse Aaltense ondernemers. Om de automobilisten en hun kinderen in de auto’s te vermaken lopen er door de Landstraat circusartiesten van het Circus Bolalou. Vanwege de maatregelen rondom corona worden er alleen maar tassen uitgedeeld aan mensen die met de auto komen.

Rebekka Lensink van iets Anders Makelaars over deze actie: “We houden van verrassingen, maken graag mensen blij en willen in deze pittige tijd mensen doen glimlachen. Met Bevrijdingsdag deelden we gratis tompoucen uit. Dat was een ongekend succes. Dit jaar bestaan we vijf jaar en onlangs hebben we een nieuwe vestiging in Ruurlo geopend. Reden voor een feestje. Op deze manier laten we de mensen meegenieten. Leuk is ook de deelname van Circus Bolalou. Zij zijn door corona al maanden gestrand in Laren. Op deze manier helpen we ze een handje om positief te blijven en geld te verdienen.”

Daarnaast wordt er zaterdag 12 december ook een nieuwe kortingsactie geïntroduceerd door Iets Anders Makelaars. Ook die actie is tot stand gekomen in samenwerking met verschillende plaatselijke ondernemers. Mensen die door de drive-through rijden maken hier die dag kennis mee. “In de tijd waarin we nu leven vinden we het belangrijk om als ondernemers samen op te trekken. Daarom zijn onze acties gespitst op samenwerkingen en zitten er bijvoorbeeld ook acties van andere plaatselijke ondernemers in de tassen die 12 december worden uitgedeeld.”

Hoeveel oliebollen er worden gebakken? Rebekka: “De bakkers maken circa 2.000 oliebollen. We houden rekening met 360 auto’s die zaterdag onze zaak passeren. Het is een kwestie van uitdelen dus er is een vlotte doorstroming.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant