Kerstboodschappenactie bij supermarkten | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit

Kerstboodschappenactie bij supermarkten

AALTEN/BREDEVOORT - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december tussen 09.00 uur en 17.00 uur staan er in Aalten en Bredevoort vrijwilligers buiten bij de supermarkten om het winkelend publiek te verzoeken om wat boodschappen te doneren.

Een groot aantal inwoners in de gemeente heeft het niet breed en om hen de feestdagen door te laten komen hebben diverse organisaties besloten om een volle tas met bruikbare boodschappen cadeau te doen. Jumbo en Albert Heijn in Aalten en De Spar in Bredevoort zijn de plekken waar beide dagen hopelijk voldoende wordt opgehaald om de vele tassen te kunnen vullen. Bij de ingang ontvangt het publiek een boodschappenlijst met de vraag om één of meerdere van deze producten te kopen en buiten af te geven voor het goede doel. Publiek (of bedrijven) die dat financieel willen sponsoren, kunnen contact opnemen via info@meedoenpact.nl of info@stichting-dha.nl.

Ook mensen die denken in aanmerking te komen voor gratis boodschappen kunnen zich melden via dit adres. De organisatie van de actie ligt in handen van de Stichting Diaconale Hulpverlening Aalten ( DHA), de Talentverbinder, Meedoenpact , Figulus en AladnaFM.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden