Het team van het Sjoksfestival. Foto: Karin Stronks
Het team van het Sjoksfestival. Foto: Karin Stronks

Voorbereidingen Sjoksfestival 2021 in gang gezet

Algemeen

‘We kijken er naar uit!’

AALTEN – De voorbereidingen voor het Sjoksfestival zijn in gang gezet, de line up is in grote lijnen bekend. De organisatie hoopt dat de jubileumeditie, de dertigste, volgend jaar doorgaat. Christiaan ter Haar van de stichting Sjoksevenementen geeft aan: “We kunnen gaan afwachten maar als de lockdown wordt opgeheven zijn we misschien te laat om de organisatie op te pakken. We gaan van het positieve scenario uit en maken plannen voor de dertigste editie!”

Als het kan en mag wordt volgend jaar voor de dertigste keer het Sjoksfestival gehouden. Vanaf de ‘zilveren’ editie is het Aaltense centrum ‘the place to be’ in het laatste weekend van mei. De line up wordt bekend gemaakt tijdens de AFM Hulp Week, die van 17 tot en met 23 december wordt gehouden. “Ik kan al wel een tipje van de sluier oplichten: de vrijdagavond is weer in het programma opgenomen en op zaterdagmiddag hebben we een grote verrassing”, aldus Christiaan ter Haar. Hij vervolgt: “Alles hangt natuurlijk af van de regels rondom corona. Maar we zijn met frisse moed begonnen met overleggen, met de horeca, met Coen Derksen en Jordy Lammers, ons bestuur, met volleybalvereniging Bovo. Volleyballers helpen steevast met hand- en spandiensten, in ruil daarvoor ontvangen zij een deel van de opbrengst.”

Het Aaltense centrum zal op 28 en 29 mei in het teken staan van muziek. Op vrijdagavond staan op het Hoge Blik twee top-coverbands op de planken. Zaterdagmiddag heeft het jubilerende Sjoksfestival een primeur op stapel staan, de zaterdagavond kunnen gasten genieten van shows van bekende en lokale dj’s op de DJ-stage op Hoge Blik. Op de Cover Stage maken lokale muzikanten hun opwachting en op Main Stage treden professionele bands op met spectaculaire ledshows. “We hebben ontzettend zin in om te knallen met een supermooi Sjoksfestival volgend jaar. Alle ingrediënten zijn aanwezig, inclusief het Sjoks-dinerarrangement dat vanwege het grote succes ook volgend jaar weer wordt aangeboden”, aldus Ter Haar. Hij vult aan: “We zullen op onze social media kanalen de actuele nieuwtjes plaatsen.”


facebook.com/Sjoksfestival

www.sjoks.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant