Laat jouw collectie stralen in een feestdagen brochure! | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit

Laat jouw collectie stralen in een feestdagen brochure!

Met de komst van de feestdagen zie je steeds vaker de fantastisch mooie flyers en brochures liggen bij supermarkten en winkels die de kerstgerechten of feestcollectie laten zien. Er zijn vele bedrijven die je kunnen helpen bij het maken van jouw eigen brochure, zodat je er met de feestdagen uit kan springen met de feestelijke collectie. In dit artikel lees je de voordelen en verschillende mogelijkheden van een brochure drukken.

Waarom een brochure drukken?

Het maken van een brochure voor jouw onderneming heeft verschillende voordelen. In vergelijking met een flyer of een folder is een brochure een product die je echt even door moet nemen voordat je weet wat erin staat. Hierdoor belandt deze veel minder snel bij mensen in de prullenbak. Ook worden mensen vaker herinnerd aan jouw bedrijf. Een brochure is een tastbaar product wat wil zeggen dat er geen swipe of wegklikgevaar is, wat nu met virtuele infopagina’s vaak gebeurd. Ook is een brochure heel makkelijk door te geven aan bijvoorbeeld collega´s, digitale content is natuurlijk ook de delen maar veel minder handig. Het blijkt ook nog eens dat mensen veel liever iets lezen op papier dan via een scherm. 

Mogelijkheden met brochures

Een brochure drukken kan heel veelzijdig. Denk aan verschillende formaten, soorten papier, afwerkingen, en talloze kleurencombinaties. Als je met jouw onderneming een ruim aanbod aan producten hebt dan wil je die het liefst zo goed mogelijk showen met mooie afbeeldingen, dit kan met een brochure maar al te goed. Elke pagina kun je zelf indelen met een product of productlijn, waardoor het voor klanten heel overzichtelijk is wat je aanbiedt. De vele kanten die je op kan met een brochure zijn bijna niet op te noemen. Wel is het van belang om een goede leverancier uit te zoeken die ervoor kan zorgen dat jouw wensen voldaan worden. Een online drukkerij is bijvoorbeeld één van de aanbieders van brochures die je hoe dan ook tevreden gevoel bestellingen laat plaatsen. Je kunt niet alleen luxe of goedkope brochures laten drukken maar ook vloeipapier bedrukken. Dit licht doorzichtige papier is ideaal voor het verpakken van luxeartikelen voor de feestdagen.

Bij het drukken van een brochure moet je wel rekening houden dat jouw brochure minimaal 8 pagina’s heeft en daarna groter gemaakt kan worden in veelvoud van 4 bladzijden. Dat komt doordat het altijd een gevouwen vel papier is wat resulteert in 4 kantjes.

Laat jouw nieuwe collectie stralen en veel succes met het bedrukken van een persoonlijke brochure!

Dit artikel wordt u aangeboden door Drukbedrijf.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden