Sinterklaas op bezoek bij AZSV | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
Sinterklaas met de twee pieten en Beelie. Foto: Karin Stronks
Sinterklaas met de twee pieten en Beelie. Foto: Karin Stronks

Sinterklaas op bezoek bij AZSV

AALTEN – Voetbalvereniging AZSV is op zaterdag 28 november bezocht door niemand minder dan Sinterklaas. Twee Pieten vergezelden de Goedheiligman, en de AZSV mascotte Beelie is van de partij om Sinterklaas te verwelkomen. De Sint kan onmogelijk alle AZSV-leden de hand schudden en spreekt daarom een videoboodschap in, voor de leden, de voetballende leden en de sponsoren.

Op het hoofdveld is een onderlinge competitie aan de gang, er wordt fanatiek gevoetbald. Ineens rennen twee Pieten met jute zakken op de rug het veld over, de voetballers staken even hun wedstrijd. Mascotte Beelie wenkt de Pieten en samen lopen ze het trapje af en betreden de bestuurskamer. Sinterklaas is blij dat de Pieten hem hebben gevonden dankzij Beelie en er worden foto’s gemaakt. En dan spreekt Sint een videoboodschap in voor de leden. Sinterklaas gaat er eens goed voor zitten en spreekt: “Beste AZSV leden, wat jammer dat er, door de regels rondom corona, dit jaar veel minder gevoetbald kan worden. Ik bedank alle vrijwilligers, voetballers en leden, dat zij AZSV steunen en allemaal contributie blijven betalen, geweldig. En ik zie dat jonge voetballers nog hier komen trainen en onderling wedstrijdjes spelen en daar veel plezier aan beleven. Dat vindt Sinterklaas fijn!” Ook de sponsoren worden door Sinterklaas een hart onder de riem gestoken: “Beste sponsoren, we houden elkaar vast, hartelijk bedankt voor jullie steun!”

De twee Pieten maken nog een rondje op sportpark Villekamp. Ze blijken behoorlijk goed te kunnen voetballen, houden een balletje hoog en kletsen met spelertjes van de AZSV Voetbalschool over het Pietendiploma, pepernoten en hoe leuk voetbal is. De Pieten rennen van veld naar veld en komen moe maar voldaan terug in de bestuurskamer.

De videoboodschap van Sinterklaas is te zien op de website.


www.azsv-aalten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden