[DONEER NU!] Opbrengst eindejaarsbijlage volledig naar de AFM Hulp Week | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
<p>Afbeelding: AFM</p>

Afbeelding: AFM

DONEER NU!

Opbrengst eindejaarsbijlage volledig naar de AFM Hulp Week

Samen sterk-actie voor ondernemers en inwoners van de gemeente Aalten

AALTEN – Met bemoedigende woorden als ‘samen sterk’ en ‘aandacht voor elkaar’ proberen we ons door de coronacrisis heen te slepen. Wij voegen de daad bij het woord en steken samen met de gemeente Aalten en mediapartner AladnaFM de inwoners en ondernemers uit Aalten een hart onder de riem.

In de speciale eindejaarsbijlage, die op 22 december bij Aalten Vooruit en De Band wordt verspreid, blikken we uitgebreid terug op dit bijzondere jaar. Vooral met verhalen waar we kracht uit kunnen putten en die ons inspireren in deze moeilijke tijd. Tips zijn nog altijd welkom via redactie@aaltenvooruit.nl.

Samen sterk-spread
In het hart van deze krant komt de Samen sterk-spread (twee pagina’s naast elkaar). Daarop kan ieder in de gemeente gevestigd bedrijf een logo plaatsen. Het bijzondere is dat bedrijven daar niet voor hoeven te betalen. Wel kunnen zij vrijblijvend een donatie van een bedrag naar keuze doen. Dit bedrag gaat volledig naar de AFM Hulpweek. Niet alleen ondernemers, maar ook andere lezers mogen natuurlijk een donatie doen.

Met deze pagina’s geven we zo de lokale ondernemers een mooi podium en steunen we de AFM Hulpweek. De opbrengst daarvan gaat naar het GUV Goede doelenfonds. En daarmee worden weer veel mensen geholpen die iets extra’s kunnen gebruiken.

Logo aanleveren
Ben jij gevestigd in de gemeente Aalten en wil jij met jouw bedrijf of organisatie op de Samen sterk-spread staan? Lever dan uiterlijk woensdag 16 december om 12.00 uur het logo in hoge resolutie aan, bij voorkeur als .ai-bestand. Dit logo kun je mailen naar verkoop@aaltenvooruit.nl.

Doneer 
De opbrengst van deze actie gaat volledig naar de AFM Hulp Week. Wij maken op onze sites gebruik van Donorbox, een overzichtelijke en veilige manier om te doneren. In het betaalscherm wordt standaard de optie betalen met (credit)kaart zichtbaar, rechtsboven in het scherm kun je doorklikken naar ‘bankoverschrijving’. Daar kun je dan via iDeal betalen. Doneren kan via deze link

Ook is het mogelijk om een bedrag te storten op NL90 RABO 0336 1079 94 ten name van Achterhoek Nieuws b.v. onder vermelding van AFM Hulp Week.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden