Update AFM Hulp Week | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
<p>Afbeelding: Aladana FM</p>

Afbeelding: Aladana FM

Update AFM Hulp Week

AALTEN - Op 17 december start Aladna FM, de omroep voor de gemeente Aalten, met de vijfde editie van de AFM Hulp Week, in het thema 'Help Ons Anderen Helpen'.

De vrijwilligers van Aladna FM werken onder andere samen met het Meedoenpact dat gevulde boodschappentassen gaat bezorgen bij de minima in de gemeente en willen ze bewoners van de verzorgingshuizen Aalten, Bredevoort en Dinxperlo een verrassing bezorgen.

Meer dan veertig wensen zijn bij de organisatie van de AFM Hulp Week binnen gekomen. Om ervoor te zorgen dat AFM tijd heeft om die wensen te vervullen, is het niet meer mogelijk om wensen in te dienen. Mocht iemand echter nog een wens hebben die écht nu aandacht behoeft, dan is het altijd slim om te mailen naar actie@aladnafm.nl. De organisatoren van de actie doen dan hun uiterste best om er toch nog gehoor aan te geven.

De wensen zullen in de actieweek vervuld worden en dat is natuurlijk te volgen bij de uitzendingen van AFM. Verder zal er natuurlijk veel muziek te beluisteren zijn, want de omroep heeft aan alle participanten van de afgelopen jaren gevraagd, hun muzikale top 10 op te sturen, zodat ze een uur lang de muziek van dat bedrijf kunnen laten horen, inclusief een gesprek over het bedrijf.

Op zondag 20 december zal voor de tweede keer de Radiobingo te horen zijn, met opnieuw als presentatoren Anita de Goede en Hans Westrum, geflankeerd door Maarten ter Horst en Lenie Westrum. De kaartverkoop voor de Radiobingo begint op dinsdag 1 december. De bingokaarten kosten € 5,00 per stuk en zijn te koop bij Spar Wubbels in Bredevoort, Peter’s Specialiteiten in Dinxperlo en in Aalten bij Primera, bij cafetaria De Admiraal en bij de studio van AFM in Aalten.

Op 1 december start ook de online veiling, waarvan de opbrengsten ten goede zullen komen aan het eindresultaat van de Hulp Week. De opbrengst in goederen en diensten worden gebruikt voor het vervullen van wensen; de opbrengst in geld wordt geschonken aan Stichting GUV Goede doelen fonds, dat humanitaire activiteiten en initiatieven in de regio ondersteunt.

De producten van de online veiling zijn te vinden op de website van AFM. Klik op de button Hulpweek 2020, bekijk de prachtige items en breng een bod uit. Dat kan tot en met 22 december.

Agenda actieweek van 17 tot en met 23 december
1 december: start voorverkoop bingokaarten voor de Radiobingo
1 december: start online veiling
17 december: tussen 12.00 en 13.00 uur de aftrap van de AFM Hulp Week met burgemeester Anton Stapelkamp
20 december: Radiobingo
Elke avond in de AFM Hulp Week: een radio-optreden met regionale acts, zoals Bøling, The East, De Bunzings, Mizstic en 7even Bridges

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden