Spaaractie plaatjesboek ‘Vrijheid’ verlengd | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
De omslag van het album. Foto: PR
De omslag van het album. Foto: PR

Spaaractie plaatjesboek ‘Vrijheid’ verlengd

AALTEN - De spaaractie met plaatjes voor het boek ‘Vrijheid’ van het Nationaal Onderduikmuseum in samenwerking met Albert Heijn in Aalten is nog in volle gang. Gelukkig wordt de spaarperiode verlengd tot 1 januari zodat er gelegenheid is de laatste lege plekken in het album te vullen.

Wie zijn kerstinkopen bij AH doet, kan nog plaatsjes bemachtigen. Een andere manier om de juiste plaatjes te bemachtigen is door onderling te ruilen. In januarikomt er nog een extra kans om het album vol te krijgen met een officiële ruilbeurs in het Onderduikmuseum. De data daarvoor worden nog bekend gemaakt.

Eenieder wordt opgeroepen de plaatjes die niet meer kunnen worden geruild of over zijn niet weg te gooien. Deze kunnen worden ingeleverd bij het museum. Na de ruilbeurs worden hier nog boeken mee gevuld.

In de kerstvakantie is er een mooie gelegenheid een kijkje te nemen in het museum om te zien waar veel van de foto’s vandaan komen. Of om de bijzondere expositie ‘Kind van deVrijheid te zien. Daarvoor moet wel gereserveerd, online via de website waar ook de openingstijden te vinden zijn.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden