Bijzondere sinterklaastijd in Aalten | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
<p>Natuurlijk zijn Sint en Piet wel aangekomen in Aalten. Foto: PR</p>

Natuurlijk zijn Sint en Piet wel aangekomen in Aalten. Foto: PR

Bijzondere sinterklaastijd in Aalten

AALTEN - Ook in de gemeente Aalten kon de jaarlijkse intocht van Sinterklaas en de Pieten niet doorgaan. Natuurlijk is de Sint wel naar Aalten gekomen. Hij heeft zelfs een geheime werkplek midden in het mooie dorp.

Waar Sinterklaas dit jaar in Aalten is en wat de Pieten doen, is te zien in het Sinterklaasjournaal Aalten & Bredevoort. Inmiddels zijn er al drie afleveringen online waarop de organisatie veel positieve reacties heeft ontvangen. In totaal zijn er zeven afleveringen en deze komen elke woensdag en vrijdag tot en met 4 december online op www.wintertijdinaalten.nl en op YouTube/sintaalten. Ook hebben de Pieten in het centrum van Aalten hun eigen inpakruimte, in het pand tussen Stoer Wonen en GetFit35. Dagelijks komen gezinnen en complete schoolklassen door de ramen kijken naar deze bijzondere plek.

Sinterklaaskoopzondag
In aanloop naar 5 december zijn de winkels in Aalten extra open en ook op zondag 29 november. Tijdens de Sinterklaaskoopzondag zijn bijna alle winkels open van 12 tot 17 uur. De extra openstellingen zijn er om iedereen de kans te geven om zijn aankopen en winkelbezoeken te verspreiden in deze drukke Sinterklaasweek. Bij de Aaltense winkeliers kan iedereen veilig en verantwoord winkelen, door de aangegeven huisregels en het deurbeleid op te volgen, duidelijk aangegeven per winkel. Want: #alleensamen krijgen we corona er onder.


www.wintertijdinaalten.nl


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden