<p>Rini te Kulve ondertekent het contract. Foto: Henk Bekkers</p>

Rini te Kulve ondertekent het contract. Foto: Henk Bekkers

Contract met beheerder 't Grachthuys verlengd

BREDEVOORT - Op 1 november 2014 startte Rini te Kulve zijn activiteiten als gastheer, beheerder en horecaexploitant van ‘t Grachthuys. Er was toen een pachtcontract voor drie jaar overeengekomen. Dit contract werd in 2017 met drie jaar verlengd. Beide partijen, bestuur en pachter, zijn nog altijd tevreden over de samenwerking en de gang van zaken.

Het is spijtig dat de coronamaatregelen een zwaar stempel hebben gedrukt op het afgelopen jaar, het jaar waarin het lopende contract ten einde loopt. Ondanks het feit dat ‘t Grachthuys op dit moment de deuren gesloten moet houden is het bestuur graag het gesprek met Rini aangegaan over een nieuwe contractperiode.

De gesprekken hebben gelukkig als resultaat gehad dat er overeenstemming is bereikt over een nieuw pachtcontract voor de duur van vijf jaar. Hieruit blijkt dat beide partijen de toekomst met vertrouwen tegemoet zien ook al is een normale bedrijfsvoering op dit moment niet mogelijk. Er zijn afspraken gemaakt waarin beide partijen elkaar proberen te ondersteunen in deze onzekere tijden. Rini en zijn team zitten niet bij de pakken neer en staan op vrijdag, zaterdag en zondag met een afhaalservice voor iedereen klaar die thuis van huisgemaakte specialiteiten, gerechten en hapjes wil genieten. Op een afhaalavond vond de ondertekening van het nieuwe contract plaats.

Het bestuur van de Stichting Beheer Kulturhus Bredevoort wenst Rini, Paula en hun team veel succes toe in de komende periode en is blij dat Rini te Kulve ook de komende vijf jaren de scepter zwaait over 't Grachthuys.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden