Creatieve studenten van het Graafschap College, van links af Anna Veldboom, Thijs Koskamp en Sennah Kimmels. Op het fotomoment waren Jetske Nijenhuis en Merijn Berentsen niet aanwezig. Foto: PR
Creatieve studenten van het Graafschap College, van links af Anna Veldboom, Thijs Koskamp en Sennah Kimmels. Op het fotomoment waren Jetske Nijenhuis en Merijn Berentsen niet aanwezig. Foto: PR

Cultuuractiviteiten voor kinderen

AALTEN - Figulus Welzijn houdt met regelmaat leuke activiteiten voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Vanaf dit schooljaar is er - naast de wekelijkse sportcarrousel op Sportpark Zuid - ook een cultuurcarrousel. Elke eerste en derde woensdag van de maand zijn er leuke cultuuractiviteiten.

In december worden de activiteiten georganiseerd door enthousiaste leerlingen van het Graafschap College. De maand december staat natuurlijk in het teken van Sinterklaas en Kerstmis. Op woensdag 2 december kunnen de aangemelde kinderen speculaas versieren en om thuis lekker op te eten. Naast deze 'activiteit om te smullen' zijn er deze middag nog andere leuke dingen te doen in het teken van Sinterklaas. Op de derde woensdag van de maand, 16 december, is het bijna Kerstmis. De studenten hebben voor deze middag kerstbal versieren en kerstkaartjes maken bedacht. Deze middagen in december zijn bij De Ahof (Polstraat 9) van 15.00 tot 16.30 uur. Maximaal kunnen er twintig kinderen deelnemen per activiteit.

Het aanmelden voor deze leuke activiteiten van Figulus Welzijn kan nu via www.vitaalbad.nl. BAD staat voor Bredevoort, Aalten en Dinxperlo. Wie kinderen wil aanmelden voor activiteiten, moet zich even registreren op deze site. Daarna is aanmelden voor activiteiten eenvoudig. Kinderen moeten de BAD-kaart, die ze eerder op school kregen, meenemen naar de activiteit, zodat deze afgetekend kan worden.

Op de website vitaalbad.nl staan nog veel meer leuke activiteiten voor jong en oud om aan deel te nemen.
Voor meer informatie of voor een BAD-kaart kan men contact opnemen met Michiel Stronks via m.stronks@figulus-welzijn.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden