Nieuwe Lego bij Speel-o-theek de Blokkendoos

AALTEN - De al uitgebreide Lego-collectie (meer dan 30 items) bij Speel-o-theek de Blokkendoos is dankzij de actie Rabo ClubSupport uitgebreid met zes nieuwe dozen: Lego City Politiebureau en Oceaan onderzoeksbasis, Lego Friends Ziekenhuis, Batman Mobiele Batbasis, Harry Potter - De grote zaal van Zweinstein en Trolls Wildwateravontuur.

Speel-o-theek de Blokkendoos is een van de weinige speel-o-theken die zo’n uitgebreide Lego-collectie in de uitleen heeft. Voor de jongere leden is er ook een grote collectie Duplo.

Mensen kunnen al lid worden van de speel-o-theek voor een bedrag vanaf tien euro per jaar. Dan mag men drie stuks speelgoed per keer lenen. Daarnaast betaalt men per stuk speelgoed nog leengeld; dit bedrag varieert van 0,50 tot 2,00 euro per drie weken. Verder betaalt men eenmalig twee euro inschrijfgeld. Wie nu lid wordt, krijgt een abonnement geldig tot 1 januari 2022. Men krijgt de rest van dit jaar er gratis bij. Een lidmaatschap is ook leuk om cadeau te geven voor Sinterklaas of Kerstmis.

Vanwege de coronamaatregelen kan men alleen op afspraak een bezoek brengen aan de speel-o-theek. Om een afspraak te maken, kan worden gemaild naar speelotheekaalten@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden