Een impressie van de baan. Foto: Eva Schipper
Een impressie van de baan. Foto: Eva Schipper

Midgetgolfen in het magazijn van de kerstman

AALTEN - De Hofnar presenteert Christmas warehouse Midgetgolf, een indoor midgetgolfbaan in het magazijn van de kerstman.

Door Eva Schipper

Langzamerhand begint iedereen toch een beetje in de kerststemming te komen en deze nieuwe activiteit in Aalten sluit daar perfect bij aan. Met de prachtige kerstversiering en een sfeervol muziekje op de achtergrond is de baan helemaal af. De midgetgolfbaan is vanaf donderdag 19 november 19.00 uur geopend. De baan is coronaproof en reserveren kan alleen via de website. Eigenaar Frank Wensink vertelt trots over zijn nieuwe activiteit in De Hofnar.

Kijkend naar de baan: “Ik zie het wel voor me, lekker een balletje tikken met vrienden in het weekend of juist met de kids in de middag.” Bij de vraag of hij heel lang over het plan had nagedacht begint Frank te lachen. “Twee weken geleden ontstond dit plan, omdat ik toevallig een midgetgolfset online zag. Ik heb de set meteen gekocht. Daarna was het bouwen met de jongens. We hebben er hard aan gewerkt en staan natuurlijk te popelen om het aan jullie te laten zien.”

“Vanzelfsprekend is onze midgetgolfbaan helemaal corona-proof. We werken met tijdsloten van maximaal vier personen per kwartier en de baan is aangelegd binnen een afgesloten route waardoor de spelers elkaar niet kunnen ‘kruisen’.”

De kosten bedragen vijf euro per persoon. Helaas kunnen er op dit moment nog drankjes en hapjes geserveerd worden. “We hopen natuurlijk dat over een poosje wel anders wordt. Op dit moment kunnen we daar toch niks aan doen, dus we maken er het gewoon het beste van.”

Frank lacht en voegt toe: “Evenementen organiseren is natuurlijk mijn vak, dus van dit project word ik wel erg enthousiast.” Hij sluit het gesprek af: "Wie daag jij uit voor een rondje midgetgolf door het magazijn van De Kerstman?"


www.hofnaraalten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden