<p>Achterhoeks Kunstcaf&eacute;-avond. Foto:&nbsp; Bart Willems</p>

Achterhoeks Kunstcafé-avond. Foto:  Bart Willems

Het Achterhoeks Kunstcafé sluit de deuren

AALTEN - Het zal niemand verbazen, dat door de huidige RIVM-maatregelen het organiseren van de kunstavonden in de bovenzaal van Café Schiller in Aalten niet mogelijk is. Alle geplande activiteiten zijn afgeblazen, de agenda is leeg. Zolang de anderhalvemetermaatregel van kracht blijft en de horeca gesloten, is het steeds moeilijker om weer op te starten. En als er weer opgestart kan worden, hoeveel mensen gaan er komen zodat de avonden kostendekkend zijn? Daarnaast heeft de voorzitter twee jaar geleden al aangegeven het stokje over te willen dragen, na negen jaar stopt hij nu echt. Een geschikte opvolger is helaas niet gevonden.

Het bestuur van het Achterhoeks Kunstcafé is niet over één nacht ijs gegaan, er is uitgebreid gesproken, gewikt en gewogen. Uiteindelijk is de knoop doorgehakt en is met pijn in het hart de beslissing genomen: “Het is mooi geweest, we stoppen.”
Inmiddels zijn de trouwe sponsors en donateurs op de hoogte gebracht en bedankt voor hun steun die zij in de jaren van het bestaan heeft mogen ontvangen. Zonder hen en met name de groep middenstanders, had het Kunstcafé niet kunnen bestaan.
De facebookpagina en de website www.achterhoekskunstcafe.nl blijven nog in de lucht. Mocht iemand een activiteit te melden hebben op het gebied van kunst en cultuur, kan dit worden doorgegeven op info@achterhoekskunstcafe.nl, dan wordt het geplaatst en gepromoot.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden