In oktober bestond de cultuuractiviteit uit mozaïeken. Foto: PR
In oktober bestond de cultuuractiviteit uit mozaïeken. Foto: PR

Cultuur voor kids bij De Ahof

AALTEN - In de vakanties van de basisscholen organiseert Figulus Welzijn met regelmaat leuke activiteiten voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Maar vanaf dit schooljaar is er naast de wekelijkse sportcarrousel bij Sportpark Zuid met diverse sporten ook een cultuurcarrousel, en wel op de eerste en de derde woensdag van de maand.

De maand november staat in het teken van dansen en creatief zijn. Op woensdag 4 november kunnen de aangemelde kinderen deelnemen aan Tik Tok dance en zelf een eigen gave Tik Tok dance move maken. Op de derde woensdag van de maand, op 18 november dus, is de creatieve middag. De aangemelde kinderen kunnen deze middag bij De Ahof een dromenvanger maken. De middagen zijn bij De Ahof (Polstraat 9) van 15.00 tot 16.30 uur. Maximaal kunnen er tien kinderen deelnemen aan Tik Tok en aan het dromenvanger maken mogen twintig kids meedoen.

Aanmelden voor deze leuke activiteiten van Figulus Welzijn kan nu via www.vitaalbad.nl. BAD staat voor Bredevoort, Aalten en Dinxperlo. Deelnemers moeten zich registreren op deze site, en kunnen daarna op een eenvoudige manier aanmelden voor deze en andere activiteiten. Voor de activiteit moeten kinderen de eerder uitgereikte BAD-kaart meenemen, zodat deze afgetekend kan worden.

Op vitaalbad.nl staan ook nog allerlei andere activiteiten voor jong en oud. Voor meer informatie of een BAD-kaart kan iedereen contact opnemen met Michiel Stronks via m.stronks@figulus-welzijn.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden