mike

Waarom jij vanaf vandaag grijze T-shirts onder jouw overhemden zal dragen

Een zeer veelvoorkomende fout die mannen maken is het dragen van een wit T-shirt onder een wit overhemd. Hoewel dit een logische keuze lijkt, accentueert het witte T-shirt juist de zichtbaarheid van het T-shirt onder je overhemd. Een slimmere keuze is het dragen van een contrasterende kleur. Maar welke kleur is hiervoor het meest geschikt? In dit artikel wordt beschreven waarom de kleur grijs jouw nieuwe go-to dient te zijn vanaf vandaag.

Grijs: de perfecte basis voor iedere outfit.

Grijs is een kleur waar je alle kanten mee op kunt gaan. Het is de perfecte basis voor elke outfit. Het is interessant dat grijs steeds populairder wordt, terwijl onze outfits steeds opvallender en uitgesproken worden. De reden hiervoor is dat grijs dient als een rustig contrast tegenover opvallende kleuren en dessins. Grijs is steeds minder een dominante kleur en steeds meer een manier om een outfit wat rustiger te maken. Denk bijvoorbeeld aan vroeger, toen grijze pakken de meest populaire keuze waren voor mannen. Tegenwoordig kiest men eerder voor bijvoorbeeld een navy blauw pak. Een grijs heren T-shirt is daarnaast de perfecte keuze voor onder een wit overhemd.

Waarom een grijs T-shirt onder een wit overhemd?

Hoewel het instinctief logisch lijkt een wit heren T-shirt onder een wit heren overhemd te dragen, is dit een van de meest voorkomende modemissers onder mannen. Een wit T-shirt onder een wit overhemd ziet er slordig en onprofessioneel uit. Een veel slimmere keuze is het dragen van een contrasterende kleur. Grijs is hiervoor bij uitstek de beste optie. Hoewel je altijd een T-shirt een beetje zult zien doorschijnen, zal een grijs T-shirt dit het meest minimaliseren. De T-shirts van ShirtsofCotton zijn specifiek ontworpen om onder overhemden gedragen te worden. Wanneer je een grijs ShirtsofCotton T-shirt onder een overhemd draagt, zal jouw outfit er perfect gecoördineerd uitzien. Daarnaast zijn deze T-shirts ook perfect zonder overhemd, wanneer je een informelere gelegenheid bezoekt. Deze T-shirts zijn behandeld met een hoogkwalitatieve textielverf en bestaan voor 95% katoen en 5% elastaan, waardoor ze lang meegaan en er na jaren nog mooi uitzien. 

Hoe kun je grijs juist combineren?

Zoals eerder genoemd is grijs een perfecte basis voor elke outfit. Het kan echter lastig zijn om grijs op een juiste manier te combineren. Dit ligt voornamelijk aan de tint grijs die je kiest. Niet elke kleur past bijvoorbeeld zowel bij donkergrijs als bij lichtgrijs. Dit maakt het combineren van kleuren bij grijs lastiger dan bij zwart of wit, waarbij de combinatie vaak duidelijker wel of niet bij elkaar past. De beste tip is om een grijs kledingstuk in het daglicht te combineren met andere kledingstukken. In het daglicht kun je dit het beste beoordelen. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Overhemden.com. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden