Joppe Roos wint wedstrijd van Suzan & Freek en Snelle | Al het nieuws uit Aalten | Aalten Vooruit
<p>De familie H&uuml;ning van &#39;t Noorden en Joppe samen met het bord. Foto: Eva Schipper</p>

De familie Hüning van 't Noorden en Joppe samen met het bord. Foto: Eva Schipper

Joppe Roos wint wedstrijd van Suzan & Freek en Snelle

AALTEN - Het duo Suzan & Freek en rapper en zanger Snelle plaatsten twee weken geleden een bericht op Facebook waarin ze aankondigden tien gesigneerde verkeersborden te gaan uitdelen in Nederland. Op het verkeersbord stond de straatnaam ‘De Overkant’, net als het net uitgebrachte nummer De Overkant van Suzan, Freek en Snelle. Iedereen kon onder het bericht zetten wie hij of zij het bord gunde. Joppe Roos, eigenaar van J.R. Productions, reageerde direct onder het bericht en wilde graag dat Wesley, Nita, Martin en Monique Hüning van Partycentrum & Pannenkoekenhuys ‘t Noorden het bord zouden krijgen. In totaal reageerde er ruim 1300 mensen en Joppe Roos won een van tien borden. Zondag 25 oktober verraste Joppe de eigenaren van ‘t Noorden en overhandigde hij de prijs.

Het nummer De Overkant gaat over de Achterhoek. In het nummer worden verschillende kenmerken van de Achterhoek omschreven. Joppe herkende in het nummer meteen de sfeer van Boergondië, het pop-up terras in stijl van Bourgondië, dat de familie Hüning deze zomer realiseerde bij 't Noorden. Joppe heeft deze zomer diverse video’s gemaakt van Boergondië en werkte daarbij nauw samen met ‘t Noorden. Door mee te doen aan deze winactie wilde Joppe het bedrijf graag verrassen. Joppe reageerde op Facebook onder het bericht met de tekst: “Als familiebedrijf en echte Achterhoek-supporters, met onder andere de bekende I Love Achterhoek letters, zou dit bord een enorm leuke toevoeging zijn aan het bedrijf. Ik gun Wesly, Nita, Martin en Monique dit bordje als aandenken aan het succes van Boergondië.”

Toen de familie Hüning op social media lazen dat Joppe hun bedrijf genomineerd had, waren ze heel vereerd. Ze vinden het een prachtig gebaar van Joppe en zullen het bord zo snel mogelijk en met trots ophangen. Het bord komt ‘aan de overkant’ van de letters I love Achterhoek bij ‘t Noorden te hangen. Een originele knipoog naar het nummer De Overkant.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden