<p>Bovo heren 4 seizoen &#39;20/&#39;21. Foto: Marjolein Prigge</p>

Bovo heren 4 seizoen '20/'21. Foto: Marjolein Prigge

Bovo heren 4 veegt dankzij LUVA tegenstanders de zaal uit

AALTEN - De Aaltense volleybalvereniging BOVO heeft weer een vierde mannenteam. Een flink uit de kluiten gewassen selectie van maar liefst 13 spelers heeft elkaar gevonden en bindt de strijd aan in de regionale derde klasse C. De tegenstanders zijn echter allerminst blij met Bovo 4 als opponent. Het team herbergt namelijk nogal wat ervaring die is opgedaan in de hogere landelijke volleybaldivisies.

Nestor Erwin Arentsen legt uit: “We hebben eigenlijk allemaal wel hoger gespeeld maar hebben om verschillende redenen het volleybal op niveau verlaten. En sommigen van ons hebben zelfs een paar jaar niks gedaan als actief volleyballer (het team herbergt nogal wat (oud-) trainers). Waar we elkaar in gevonden hebben, is de liefde voor het spelletje en de lol om daar fanatiek mee bezig te zijn. Daarnaast zijn we ook ná trainingen en wedstrijden erg ‘fanatiek’ in de kantine, hetgeen zonder uitzonderingen uitmondt in gezellige bijeenkomsten. Je zou ons eigenlijk wel een vriendenteam kunnen noemen.”

De sponsoring door teammaatje Martin Lurvink, eigenaar van borstelfabriek LUVA, helpt mee om de drive om tegenstanders de zaal uit te vegen te voeden. “Martin fabriceert allerlei soorten bezems en handstoffers en dit symboliseert eigenlijk wel de manier waarop wij in het veld staan.”

LUVA heeft voor dit seizoen nieuwe wedstrijdtenues en trainingsjacks beschikbaar gesteld. “Hier zijn we ontzettend blij mee en we hopen dat de ontwikkeling met betrekking tot het coronavirus het weer snel mogelijk maakt om onze volleybaloutfits aan te trekken!” aldus Arentsen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden