<p>Wie helpt mee om deze caravan op te knappen en in te rechten? Foto: PR</p>

Wie helpt mee om deze caravan op te knappen en in te rechten? Foto: PR

Klussers en creatievelingen gezocht

AALTEN - De Bibliotheek Aalten gaat in het derde kwartaal van volgend jaar verhuizen naar de Brede Blik. Hiervoor zijn de voorbereidingen in volle gang. En omdat de Bibliotheek er is voor iedereen, wil ze zoveel mogelijk mensen hier ook graag bij betrekken. Want het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de bibliotheek.

Voor deze nieuwe vestiging wil de Bibliotheek Achterhoekse Poort een caravannetje omtoveren tot een speciaal plekje waar kinderen naar verhalen kunnen luisteren, waar belastingspreekuren kunnen plaatsvinden of waar mensen zich kunnen terugtrekken voor een persoonlijk gesprek. De Bibliotheek zoekt handige klussers voor het opknappen van het caravannetje maar ook creatievelingen die zich bezig willen houden met de inrichting. Daarnaast is er nog iemand nodig die de coördinatie van dit alles op zich wil nemen. Wie het leuk lijkt om betrokken te zijn bij dit project, dat vereeuwigd wordt in de bibliotheek, kan contact opnemen met Hetty Wolf via h.wolf@achterhoeksepoort.nl of 06-33132580.

Ideeën voor de inrichting
Wie niet zo handig is maar wel ideeën voor de inrichting van de nieuwe bibliotheek heeft, kan een kijkje nemen in de bieb aan de Hogestraat in Aalten. Daar hangen de tekeningen van het nieuwe pand en staat een ideeënbus. Iedereen is van harte welkom om mee te denken.


www.achterhoeksepoort.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden