De Jan Ottink Band komt nu op 6 november 2021 naar De Hofnar. Foto: PR

De Jan Ottink Band komt nu op 6 november 2021 naar De Hofnar. Foto: PR

Streektheater Aalten verplaatst voorstellingen naar 2021

Algemeen

AALTEN - In verband met de verscherpte corona maatregelen van 28 september heeft het bestuur van het streektheater Aalten besloten alle voorstellingen die gepland waren in het najaar van 2020 te verplaatsen naar het najaar van 2021.

Nadat eerder al de voorstellingen van toneelvereniging ’t Buurtschap en Mart Hillen waren verplaatst, zijn nu ook de voorstellingen van Jan Ottink Band, Def Americans met de Memorial to Johnny Cash en LAVation U2 Tribute verplaatst naar 2021.

De nieuwe data, in 20121 dus, zijn: zaterdag 2 oktober: toneelvereniging 't Buurtschap; zaterdag 23 oktober, Mart Hillen met Mart & movies; zaterdag 6 november: Jan Ottink Band, zaterdag 20 november: Def Americans met Memorial to Johnny Cash; zaterdag 11 december: LA-Vation U2 Tribute. Kaarten die al zijn uitgegeven voor de voorstellingen blijven geldig voor 2021. Voorlopig blijven de voorstellingen die gepland waren in het voorjaar van 2021 gewoon staan. Mochten de coronamaatregelen verder worden aangescherpt en langer duren, dan zal het bestuur van het Streektheater daarop anticiperen. Informatie of vragen: info@streektheateraalten.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant