Het team van de AFM Hulp Week. foto: PR

Het team van de AFM Hulp Week. foto: PR

AFM Hulp Week: 'Help Ons Anderen Helpen'

Algemeen

AALTEN - De AFM Hulp Week viert dit jaar het vijfjarig jubileum. De organisatoren willen ook dit jaar weer proberen om zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Aalten iets extra’s te bezorgen. Vlak voor de Kerstdagen zal deze actieweek plaatsvinden, namelijk van donderdag 17 tot en met woensdag 23 december.

Voor het slagen van deze week hebben de organisatoren de hulp nodig van de inwoners van de gemeente Aalten. Bij monde van Marco van Lochem roepen ze op: "Ken je iemand die een rotjaar achter de rug heeft, die (bijvoorbeeld door corona) z’n werk is kwijtgeraakt of ziek is geworden, die een overlijden heeft meegemaakt dat een diepe indruk heeft achtergelaten, iemand die financieel de touwtjes steeds moeilijker aan elkaar kan knopen of iemand die gewoon een steuntje in de rug kan gebruiken? Naar die mensen zijn wij op zoek. Stuur voor degene die jij iets extra’s gunt een wens in waarin beschreven wordt waarom je deze aanvraag indient. De organisatoren van de AFM Hulp Week gaan proberen om de wens te vervullen. Daarbij kan het gaan om het geven van een bos bloemen, een muzikale ode door een zanger of zangeres of iets anders dat voor een positief gevoel zorgt."

Tijdens de AFM Hulp Week zitten de organisatoren niet stil. Naast het vervullen van de wensen zullen de medewerkers ook hun luisteraars entertainen. Dit doen ze natuurlijk door radio te maken. Deze uitzendingen zitten vol speciale en bijzondere, door luisteraars aangevraagde, muziek. Zo valt er onder andere te genieten van de Bedrijven Top 10, van live optredens in de studio en wordt het radio maken ook een paar uurtjes overgelaten aan kinderen. En in navolging van het succes van afgelopen jaar, is ook dit jaar terug van weggeweest: de Radiobingo.

Dit alles is te volgen via de radio, op 107.2 FM. Extra leuk: tegenwoordig kan men ook thuis live mee kijken in de studio via de AFM Visual Radio. Deze mogelijkheid is te vinden op de website van AFM.

Wensen, voorzien van de motivatie en alle gegevens van de inzender én van de ontvanger, kunnen worden gemaild naar actie@aladnafm.nl.


www.aladnafm.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant