Parasite draait in Filmhuis Bredevoort. Foto: PR
Parasite draait in Filmhuis Bredevoort. Foto: PR

Filmhuis Bredevoort vertoont 'Parasite'

Algemeen

Filmhuis Bredevoort vertoont 'Parasite'

BREDEVOORT - Op zaterdag 10 oktober wordt in kulturhus ’t Grachthuys de met een Oscar bekroonde Koreaanse film Parasite vertoond.

In Parasite (Gisaengchung) bedenkt de arme familie van de werkeloze Ki-taek een ingenieus plan om te profiteren van de rijke familie Park. Het begint bij de tienerzoon Kim Ki-Woo, die doet alsof hij student is en bijles gaat geven aan de dochter van de Parks. Hun mooie villa en de fikse vergoeding doen verlangen naar meer. Het hele gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie Park. Ze gebruiken hiervoor een aantal leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te kunnen houden.
Let op: vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de aanvangstijd vervroegd. Reserveren is verplicht via info@brasseriegrachthuys.nl of 0543-451214. De film begint om 19.30 uur en de zaal is open om 19.00 uur. De entree kost zeven euro. Ook dit keer kan men gebruik maken van een film + diner-arrangement.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant