Bovo dames 1
Bovo dames 1 PR BOVO

Bovo Dames 1 geeft winst uit handen in Rijssen

Algemeen

AALTEN - Op zaterdag 3 oktober mocht Bovo dames 1 de tweede competitie wedstrijd spelen, ditmaal tegen Rivo Rijssen dames 2 in Rijssen. In een koude hal begon Bovo aan een goede warming-up en begonnen zij de wedstrijd zonder publiek op de tribune.

Er werd in de 1e set goed gespeeld door de Aaltense dames, er was rust in het spel, de dames waren alert en speelden hun eigen spelletje. Deze set werd gewonnen met 25-23. De 2e set werd met volle inzet gespeeld. Bovo speelde tactisch, waar de tegenstander moeite mee leek te hebben. Hierdoor liepen de punten aan Aaltense kant snel op. Het blok stond goed en de dames namen een flinke voorsprong op Rivo Rijssen dankzij een mooie serveserie van Lotte Douma. Deze set won Bovo met 25-11.

Na 2 gewonnen sets gingen de dames positief de 3e set in. Helaas leek de flow waarin zij zaten een beetje weg te zijn en ging het spelletje niet vanzelf. De dames van Rivo Rijssen speelden slim en Bovo kwam er niet doorheen. Deze set ging verloren met 7-25.

De 4e set wilde Bovo uiteraard binnenslepen om de tegenvaller van de vorige set te herstellen en een einde te maken aan de wedstrijd. Echter ging ook deze set niet alles vanzelf. Er waren veel eigen fouten, waardoor het niveau van de eerste 2 sets niet meer behaald kon worden. Ook deze set werd verloren, met 18-25.

Het stond 2-2, de 5e set gaf Bovo de kans om de winst alsnog binnen te slepen. Maar deze set was een kopie van de 4e set. Er werden eigen foutjes gemaakt en te weinig punten gescoord. De 5e set werd verloren met 9-15. Helaas werd Rijssen verlaten met een 2-3 verlies voor Bovo dames 1. De eerstvolgende wedstrijd spelen zij weer thuis op 10 oktober tegen Dynamo Tubbergen dames 2.