Sfeervolle plaatjes. Foto: M. Aversteeg
Sfeervolle plaatjes. Foto: M. Aversteeg

Peddelaars 'buffelen' op skeelers het seizoen uit

Algemeen

AALTEN - Afgelopen woensdag heeft skeelervereniging de Peddelaars Aalten het skeelertrainings- en lesseizoen op een heel plezierige en leuke manier afgesloten. Er was op deze laatste training en les een zogenaamde 'buffeltraining' georganiseerd. Dit hield in dat iedereen drie kwartier lang zoveel mogelijk ronden reed. Iedereen, van senior tot junior.

En de rijders hadden er zin in: om 18.30 uur stond er al een grote groep startklaar bij de startlijn. Vanaf het startschot werd er enthousiast gereden om maar zoveel mogelijk ronden te kunnen rijden. In het sfeervolle licht van de baanverlichting was het een prachtig schouwspel. Alle deelnemers, zo’n 25 totaal, jong en oud, waren het er over eens: “Jammer dat het seizoen voorbij is, volgend voorjaar zijn we zeker weer van de partij, het was heel leuk en leerzaam.”

Na de training was er in het combigebouw nog koffie met gebak gepland. Ook was het de bedoeling dat skeelerspeciaalzaak FreeWheel uit Vorden wat over het onderhoud van het skeelermateriaal kwam vertellen. Maar door de aangescherpte Covid-19 maatregelen kon dit helaas niet doorgaan. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet!

De skeelervereniging is alweer druk bezig om voor het volgende seizoen de nodige plannen uit te werken. Zo staat er zeker weer een clinic op de planning en een wedstrijd in de FreeWheel Inline Cup Oost. Ook zijn er ideeën om een aantal trainingen en/of lessen als product te vermarkten, zonder de restrictie van het lidmaatschap. Steeds meer mensen willen sporten zonder zich aan te willen sluiten bij een vereniging. Menig onderzoek heeft dit inmiddels aangetoond. Als vereniging wil de Peddelaars hier op inspelen.

De Peddelaars kijkt terug op een mooi en bijzonder seizoen en met nog meer enthousiasme kijkt de vereniging uit naar seizoen 2021.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant