Kim de Kievit-Evers en Angela Klein Gotink-Zwiep, makelaarskantoor Koopstek
Kim de Kievit-Evers en Angela Klein Gotink-Zwiep, makelaarskantoor Koopstek PR

Een huis is een thuis

Algemeen

Een huis moet een thuis zijn. Het is maar één letter, maar tegelijk een wereld van verschil in benadering. Dat is misschien wel de belangrijkste les die Kim de Kievit-Evers en Angela Klein Gotink-Zwiep hebben overgehouden aan hun jarenlange ervaring in de makelaarswereld. Op 1 april van dit jaar begonnen ze hun eigen makelaarskantoor Koopstek, een aanvulling op Huurstek dat door eigenaar Kim in 2011 is opgericht. Makkelijk was het starten van Koopstek niet in het begin van de coronacrisis, maar beiden hebben er nog geen moment spijt van gehad. Angela: “Er waren nauwelijks netwerkbijeenkomsten bijvoorbeeld, dus de mogelijkheden om mensen persoonlijk aan te spreken en te ontmoeten waren beperkt. Maar gelukkig zijn er andere manieren.”

Kim legt uit waarom ze het makelaarsvak zo mooi vindt: “De dynamiek van het vak vind ik geweldig. De mensen, hun wensen, meedenken, adviseren en snel schakelen maken het plaatje voor mij compleet.”

Angela vult aan: “Achter iedere voordeur zit een eigen verhaal en dat maakt de makelaardij zo bijzonder. Doordat je continu in contact bent en raakt met diverse persoonlijkheden en verhalen, ontdek je veel schakels die je aan elkaar kan koppelen.”

Koopstek concentreert zich op de Achterhoek en Liemers en is in beide gebieden centraal gevestigd. Het bedrijf is een partner voor kopers, verkopers, huurders en verhuurders.

Voor mensen die hun huis willen verkopen, hebben Kim en Angela een mooie actie: wie voor 1 december a.s. zijn woning te koop aanbiedt via Koopstek, ontvangt een waardebon van 150 euro, te besteden bij een lokale winkel naar keuze.

WWW.KOOPSTEK.NL INFO@KOOPSTEK.NL TEL.: 085-0470804

Dit artikel wordt u aangeboden door makelaarskantoor Koopstek. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant