Nederlaag voor Aladna/De Issel

Algemeen

AALTEN - Voor de derde week op rij stond er voor de korfballers van Aladna/De Issel een uitwedstrijd op het programma. De vorige twee werden gewonnen maar in Brummen verloor de ploeg met 8-5 van Melynas.

Zoals de laatste paar wedstrijden wel vaker het geval was werd er ook nu in de beginfase weinig gescoord. Beide ploegen kregen voldoende kansen maar het lukte niet deze kansen om te zetten in doelpunten. Na een tussenstand van 2-2 halverwege de eerste helft had Melynas bij de rust een 4-2 voorsprong. Aladna/De Issel probeerde in de tweede helft om het verschil kleiner te maken maar dat lukte, ondanks de vele kansen die de ploeg kreeg, niet echt. De tegenstander uit Brummen hield een voorsprong van twee of drie punten verschil. Ondanks de nederlaag kan Aladna/De Issel terugkijken op een goede wedstrijd. Komend weekend speelt Aladna/De Issel een thuiswedstrijd op Sportpark Zuid.