Elkaar ontmoeten bij Mama Café in de Bibliotheek Aalten

Algemeen

AALTEN - Op woensdag 7 oktober wordt de herfst gezellig ingeluid bij het Mama Café in de Bibliotheek Aalten.

Tijdens dit Mama Café ligt de nadruk leggen op het ontmoeten van elkaar. Deze keer is er niemand uitgenodigd om iets te komen vertellen over een bepaald onderwerp. In deze coronatijd is het ook fijn om (met de nodige maatregelen) elkaar weer eens op een ongedwongen manier te zien en te spreken over allerlei zaken.

Ria te Kolste van de Bibliotheek Achterhoekse Poort zal (interactief) voorlezen aan de kinderen en hier ook iets over vertellen. Daarbij zal ze onder andere tips geven die kunnen helpen bij het voorlezen aan je kind. Iedereen weet dat (voor)lezen erg belangrijk is voor de taalontwikkeling en dat kinderen die regelmatig voorgelezen worden later vaak beter zijn in taal. Het boek waaruit Ria voorleest zal gaan over de herfst die in aantocht is. Daarna is er, naar aanleiding van het boek, gelegenheid om samen met de kind(eren) een 'herfstknutselwerkje' te maken, zodat iedereen met iets leuks naar huis toe gaat.

Mama's zijn met hun kinderen van harte welkom bij het Mama Café in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10. Inloop met koffie en thee is vanaf 10.00 uur, het voorlezen begint om 10.30 uur. Deelname is gratis. Graag wel even van tevoren opgeven via r.tekolste@achterhoeksepoort.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant