Logo aaltenvooruit.nl


Foto: pr

Open atelier met Kunst, Koffie en Kniepertjes

BREDEVOORT - Teken- en schildergezelschap GUM luidt op zondag 14 januari tussen 11.00 en 16.00 uur het nieuwe jaar feestelijk in met kunst koffie en kniepertjes tijdens het open atelier.

Voor iedereen dé gelegenheid om mede cursisten en docent te ontmoeten en je in te schrijven voor de nieuwe cursusperiode die op maandag 15 januari begint. Er is een expositie van geabstraheerde landschappen van Robert Jansen.

Teken- en schildersgezelschap GUM is er voor iedereen die zin heeft om te tekenen en schilderen. Wie er thuis niet toe komt of de ruimte er niet voor heeft kan bij het sfeervolle en inspirerende atelier terecht. De cursussen kenmerken zich door lessen in kleine groepeN. Het accent van de lessen ligt op de persoonlijke instructie en begeleiding van de cursist, dit in ieders eigen tempo en techniek.

Talent hoef je niet te hebben, leren kijken is de basis van tekenen en schilderen (en gummen hoort daarbij). Er zijn nog enkele plekken vrij voor beginners en gevorderden op maandag avond, en dinsdagAvond .

Kom naar onze open atelierdag in atelier lokaal 3 op ’t zand 25 in Bredevoort.

Meer berichten

Shopbox