Winst voor Aladna/De Issel in Enschede

Algemeen

AALTEN - De korfballers van Aladna/De Issel hebben de uitwedstrijd tegen EKC/Nääs gewonnen. In Enschede stond er na zestig minuten spelen dezelfde eindstand op het scorebord als vorige week in Dieren, 6-9. Aladna/De Issel kwam in de eerste helft tot twee keer toe op een achterstand van twee punten verschil, 3-1 en 5-3 maar kwam even zo vaak weer op gelijke hoogte. Binnen de minuut in de tweede helft kwam Aladna/De Issel, na een 5-5 ruststand, op een 5-6 voorsprong. Bij een 6-7 stand wisten beide ploegen een flinke tijd niet te scoren en bleef het een spannende wedstrijd. Tien minuten voor het einde werd de marge twee punten verschil, 6-8, om uiteindelijk in de slotminuten met de 6-9 de winst veilig te stellen. Komend weekend staat in Brummen de derde uitwedstrijd op rij voor Aladna/De Issel op het programma.